Personvern

Behandling av personopplysninger

Denne websiden er utviklet av TABS AS for Drive Trafikkskole AS.
TABS AS er databehandler for Drive Trafikkskole AS.

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og Drive Trafikkskole AS.

Opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til Drive Trafikkskole AS.

Det er trafikkskolen som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Som eier av dine egne personopplysninger har du rett til innsyn i egne opplysninger og har rett til å få data rettet og slettet med visse forbehold.

Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her - eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data - kan du kontakte Drive Trafikkskole AS som er ansvarlig for behandlingen av dine data.

Teknisk informasjon

For å kunne levere tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.

Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Det kan du lese mer om her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Informasjon fra Drive Trafikkskole AS

INFORMASJON OM TRAFIKKSKOLENS OPPBEVARING AV PERSONOPPLYSNINGER

Drive trafikkskole behandler personopplysninger etter retningslinjer fra datatilsynet, hvor personopplysningene kun er tilgjengelig for innlogget personalet ved trafikkskolen i TABS. (Trafikkskolens administrasjonsprogram)

• Personopplysninger oppbevares ved navn, adresse, fødselsnummer, tlf/epost adresse.

• Omfanget av opplysningene er i opplæringskort jfr. Trafikkpplæringsforskriftens §§ 5-5 og 5-6.

• Lagringstid er opplæringsforløpet til eleven, elevkort og opplæringskort blir oppbevart etter Trafikkopplæringsforskriftens §§ 5.5 og 5.6

• Tilgjengeligheten for personopplysningene lagres i TABS, og kun tilgjengelig for trafikkskolens ansatte.

Disse opplysningene gis ikke til andre enn tilsatte ved trafikkskolen som må ha denne informasjonen for å sikre den enkelte elev den beste trafikkopplæring, hvor hver lærer/kontormedarbeider har personlig innlogging til systemet.

Om elev ønsker å slutte, eller starte på annen trafikkskole, må den enkelte elev gi fullmakt for at opplysningene gis til en annen enn den det gjelder. Denne informasjonen må gis skriftlig med fullmakt pr. epost til Drive trafikkskole.no

Kommende aktiviteter

Trafikalt grunnkurs u/trafikant i mørket (TG)

17. feb / Drive Hamar / 1.350 kr

Førstehjelp (TG)

17. feb / / 600 kr

Snøscooterkurs S (Over 2 Dager) (S)

19. feb / Ellevsætervegen 961, 2364 Næroset / 9.000 kr

Ta kontakt

Adresse

Kristin Lavrasdatters veg 18

2316 Hamar

625 29 211

post@drive-trafikkskole.no

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker drive-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Drive Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn